top of page

Kundalini yoga

"Do yoga or go crazy." Miley Cirus

Wat is kundalini yoga?

Kundalini yoga is een tijdloze wetenschap, een grote verzameling aan tools en technieken die heel snel werken. In weinig tijd bereik je een groot effect: minder stress, mentale helderheid vergroten, verbeteren van je stemming...
 

Ademhalingsoefeningen, lichaamshoudingen, mantra, spierspanning en meditatie zijn onderdeel van deze yoga, die ook de yoga van bewustwording genoemd wordt.

Beoefening van kundalini yoga heeft impact op je zenuwstelsel, klieren, bloedcirculatie, ademhalingsstelsel, je denken, je hele zijn. 

Kundalini yoga doet je levensenergie stromen en brengt balans in je fysieke lichaam, je energie en je mind.

Waarom en voor wie kundalini yoga?

Het leven vergt met momenten moed en doorzetting. We hebben misschien een relatie, kinderen, een job/bedrijf, vrienden, familie, collega's, er is de maatschappij, de (sociale) media, ons lichaam, onze energie, onze gedachten. En in al die dingen zitten ups & downs, goede tijden en minder goede tijden, want we leven op een polariteiten-planeet.

Daarom is kundalini yoga voor iedereen die probeert om te gaan met de toenemende dagelijkse eisen van het leven. Dus, voor iedereen, ook voor kinderen.
Het beoefenen van kundalini yoga is van cruciaal belang om in staat te zijn de intensiteit van de wereld te dragen ​​en te verwerken.

Het stelt je in staat om je dagelijkse leven en uitdagingen op een andere manier te bekijken, te ervaren en ze allemaal welkom te heten.

Kundalini yoga helpt je bij het doorbreken van aangeleerde gewoontes, je zenuwstelsel te versterken; bewustzijn te vergroten; tot inzichten te komen; onderbewustijn schoon te maken;  jezelf en je lichaam beter te begrijpen; anderen beter te begrijpen; het grotere geheel beter te begrijpen; balans in jezelf te herstellen; alles binnen onszelf te vinden wat we denken elders te vinden...

Welke vereisten zijn er om deel te nemen?

Heel vaak vragen mensen zich af of ze wel lenig genoeg zijn, of ze niet te onervaren zijn. Het goede nieuws is dat er om de voordelen van Kundalini yoga te ervaren,  geen vereisten zijn. Je bent helemaal welkom hoe jij bent, in jouw volledige staat van zijn. En wist je dat wanneer een oefening niet lukt, het ook impact heeft als je visualiseert dat je de oefening uitvoert?

Zoveel woorden en redenen om te starten en deze tools in je leven te integreren.

De enige manier om er echt kennis mee te maken en te weten wat het doet: het zelf ervaren.

You have the right to be happy!

Wil je ook ervaren, hoe goed, krachtig en snel kundalini yoga werkt?

Schrijf je in voor de groepslessen of maak een afspraak voor individuele yogalessen. Je kan eender wanneer aansluiten.

" What is kundalini yoga? Kundalini yoga makes you extremely sensitive. From that point of sensitivity, you will become conscious. That's all it is. And when your higher consciousness starts governing you, you'll have great knowledge."  ~ Yogi Bhajan  ~

Groepslessen

Elke 2 weken

Maandag 20u00 - 21u15

Bocholt

Inschrijven kan via info@nectar-coaching.com of whatsapp naar 0476/982800

Individuele lessen

Op afspraak

Heb je behoefte aan individuele yogales of yoga-coaching voor persoonlijke, spirituele of zakelijke groei ? Contacteer me dan voor een gratis intake gesprek van 30 minuten.

bottom of page