top of page

Over Maartje 

Ik ben Maartje, mamie van Lucia, Alicia en Elena, en partner van Lieve. Naast de activiteiten van Nectar ben ik al meer dan 13 jaar professioneel actief in vastgoed via m'n eigen vennootschap.
 

Kundalini yoga en meditatie maken al meer dan 7 jaar deel uit van m'n leven en de dagelijkse beoefening ervan heeft me al zo ontzettend veel gebracht, en nog steeds. Ook bij andere mensen, in m'n omgeving, zoveel resultaat. Het gaat dan over inzichten, persoonlijke groei, rust in het hoofd, ontspanning, energie, transformatie, vreugde, bewustwording, verdwijnen van angst, depressie... Ik ben ontzettend dankbaar dat deze krachtige en snel werkende yoga helemaal vanuit het Oosten hier bij ons is geraakt, wat een kado. De weg is net als het leven niet altijd makkelijk, maar het is net dankzij deze tools en technieken dat je in staat bent ermee om te gaan. En nog een voordeel voor sommigen: je moet er niet in geloven: gewoon doen en je zal het ervaren. 

 

Graag coach ik jou op jouw levenspad met kundalini yoga, meditatie, gong, mantra’s en verhelderende gesprekken.  Allemaal tools en technieken uit:

* KRI Certified Kundalini yoga teacher training L1  @Cherdi Kala International

* KRI Certified Kundalini business yoga teacher training @Sat Kirtan Khalsa & Guru Gian
* Gong path @Nirmal Karam

* Gurmukhi Course @Satwant Kaur
* Numerology: A blue print for the Self @Avtar Khalsa
* You can make the sun shine: A guide to sharing yoga with children @Shakta Kalsa

* eigen ervaring en dagelijkse beoefening van Kundalini yoga

Wat jouw levenspad ook is, je kan het gelukkig leven. Mijn missie is om je dat te tonen, jou daarin te begeleiden en de vele beschikbare tools aan te reiken, want het is je geboorterecht om gelukkig te zijn! En dat is ook de reden waarom Nectar werd opgericht.

Dat het voor jou een plek mag zijn waar je jezelf kan en mag zijn, om te groeien naar meer bewustzijn, om te helen, om rust te vinden, om verbinding te maken...

Dat je met Nectar de zoetheid van het leven kan (her)ontdekken.

"Life is a gift, Kundalini yoga is the unpacking of it." ~ Amrita Saraswati Kaur ~

502120cf-65f6-41c0-80a7-fafb7d177719.jpg
bottom of page